Grundlagt i 1981

Løsninger i høj kvalitet

4.5 / 5 stjerner på Google

Alufacade med glas, prægning eller huller

Hos A.S. Facader i Ikast nær Herning og Silkeborg kan vi montere en æstetisk og funktionel alufacade i forbindelse med nybyggeri og ombyggeri overalt i hele landet.

Vi har specialiseret os i en lang række løsninger inden for blandt andet glasfacader og facadebeklædning.

Når vi skal montere en alufacade, sker det naturligvis i et tæt samarbejde med de involverede arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer.

Der er mange muligheder hvis ønsket er en alufacade

Vi kan tilbyde en alufacade med blandt andet glas, prægning eller huller. Nogle af de populære modeller er eftertragtede kasseprofiler, T-profiler og "structural glazing", der er en lidt mere raffineret løsninger.

Der er i det hele taget et utal af muligheder, hvis du ønsker en alufacade. Der er adskillige muligheder med glas og aluminium, men det kan også være en præget facade.

Mønstrene kan for eksempel løbe både vandret og lodret rundt i samme linjer.​ ​En anden løsning kan være hullede aluminiumsplader.

Der kan være logo i, og hullerne giver lyset mulighed for at trænge igennem alufacaden.

Fleksibilitet er altid et nøgleord for os, når vi skal lave en alufacade. Samtidig har vi mange års erfaring, og det gør os i stand til at gennemføre vores opgaver med velafprøvede løsninger, der altid er i høj kvalitet.

Ring til os for at aftale en samtale om mulighederne

Kontakt os gerne for at aftale et møde eller for at få flere oplysninger. Du kan skrive til os på kontakt@asfacader.dk. Men du kan naturligvis også ringe til os hos A.S. Facader Aktieselskab på telefon 70 25 15 11.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld gerne formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

eller​

Nyheder
13-06-2017
Her kommer lidt teaser tekst
Læs hele nyheden