Grundlagt i 1981

Løsninger i høj kvalitet

4.5 / 5 stjerner på Google

Glasvæg som indvendig skillevæg og rumopdeler

Hos A.S. Facader i Ikast nær Herning og Silkeborg kan vi designe, levere og montere næsten enhver form for glasvæg. Vi har specialiseret os i glas og aluminium, og vi kommer gerne i hele landet for at montere en glasvæg.

Vi har stor erfaring med at samarbejde med bygherrer, arkitekter, ingeniører og entreprenører, så du er sikret et godt resultat.

Storkontorets fordele kan udnyttes med en glasvæg

Facader af glas og aluminium bliver mere og mere populært, og derfor er området i en løbende udvikling, hvor der udvikles nye detaljer, bedre materialer og større isoleringsevne. 

Det er ikke kun glasfacader, der bliver mere og mere populært, men også indvendige skillevægge af glas i kontorlandskaber. 

En glasvæg kan nemlig kombinere mange af storkontorets fordele med det individuelle kontors styrker.​

Vi er leveringsdygtige i et utal af forskellige løsninger, når det drejer sig om indvendige glaspartier. Vi råder og vejleder naturligvis i at vælge den bedste glasvæg. 

Vores kvalificerede medarbejdere, der består af teknikere, håndværkere og administrative medarbejdere, har alle fokus på nytænkning, fleksibilitet, service og kvalitet.

Dermed kan du være ganske sikker på, at vi kan gennemføre opgaven med velafprøvede løsninger af høj kvalitet.

Ring for at høre mere om rumdelere og skillevægge

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på en glasvæg. Vi laver gerne et løsningsforslag, hvis du ringer til os hos A.S. Facader Aktieselskab på telefon 70 25 15 11. Du kan også vælge at skrive til os på kontakt@asfacader.dk for at aftale nærmere.​

Skal vi kontakte dig?

Udfyld gerne formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

eller​

Nyheder
13-06-2017
Her kommer lidt teaser tekst
Læs hele nyheden