Grundlagt i 1981

Løsninger i høj kvalitet

4.5 / 5 stjerner på Google

​Profil af AS Facader

A.S. Facader Aktieselskab har rødder tilbage til 1967, og firmaet som det fremstår i dag blev grundlagt i 1981, da interessen for glashuse nærmest eksploderede. I dag er A.S. Facader en vigtig aktør inden for glas- og aluminiumfacader, glastage, indgangspartier, automatiske døre, samt træ/alu vinduer og døre.


A.S. Facader er i stand til at løse næsten alle opgaver uanset valg af profiler. Via et mangeårigt samarbejde indkøber vi profilsystemer hos flere forskellige producenter, hvilket sikrer et stort udvalg og en favor​abel pris for kunden. 

Alle opgaver løses i tæt og professionelt samarbejde med bygherrer, arkitekter, ingeniører og entreprenører. Vore fælles erfaringer sikrer, at hver enkelt opgave gennemføres med velafprøvede løsninger og i den ønskede kvalitet.

Vores medarbejderstab består at teknikere (ingeniører og konstruktører), håndværkere (tømrere og glarmestre) og administrative medarbejdere. 

I alle led er der gennem årene opbygget store kompetencer, som gør det muligt at varetage alle de funktioner der forventes i en moderne virksomhed.

Vi og vore medarbejdere vil til stadighed være blandt de bedste inden for vores arbejdsområde, så vi bliver kundernes naturlige valg, når de står overfor at skulle vælge leverandør. 

Derfor lægger vi også vægt på nytænkning, fleksibilitet, service og naturligvis kvalitet. A.S. Facader vil være en god og loyal samarbejdspartner for vore kunder og leverandører.​