Grundlagt i 1981

Løsninger i høj kvalitet

4.5 / 5 stjerner på Google

Glasfacade i kasseprofil, T-profil eller structural glazing

Hos A.S. Facader i Ikast nær Herning og Silkeborg bestræber vi os på at være de førende inden for udførelse af glasfacade, glasvægge og andre glasløsninger. Vi designer, leverer og monterer din glasfacade ligemeget hvor i landet du bor. Det sker altid i et tæt samarbejde med de relevante bygherrer, arkitekter, ingeniører og entreprenører.

Det er populært at vælge en aluminiums- og glasfacade

Aluminiums- og glasfacade bliver mere og mere populært i byggebranchen. Der er en løbende udvikling, hvor der udvikles nye detaljer, bedre materialer og større isoleringsevne. En arkitekt kan derfor tegne flotte, funktionelle og solide løsninger i høj kvalitet, men uden det sker på bekostning af prisen.

Vi kan tilbyde forskellige løsninger inden for glasfacader. Det kan være kasseprofiler, T-profiler eller mere sofistikerede løsninger som for eksempel "structural glazing".

Fleksibilitet er altid nøgleordet og sammen med vores erfaring gennemfører vi altid opgaven med velafprøvede løsninger, på den måde sikre vi dig den aftalte kvalitet.​

Vores kvalificerede medarbejdere består af teknikere, håndværkere og administrative medarbejdere. De har alle fokus på nytænkning, fleksibilitet, service og kvalitet. Og de har opbygget store kompetencer gennem årene, som gør det muligt for os at varetage alle de funktioner, som forventes i en moderne virksomhed.

Kontakt os for at drøfte forskellige løsninger

Hvis du er interesseret i en løsning med en aluminiums- og glasfacade, så er du velkommen til at kontakte os for at drøfte mulighederne. Du kan ringe til os hos A.S. Facader Aktieselskab på telefon 70 25 15 11. Du kan også sende en e-mail til os på kontakt@asfacader.dk.​

Skal vi kontakte dig?

Udfyld gerne formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

eller​

Nyheder
13-06-2017
Her kommer lidt teaser tekst
Læs hele nyheden